Content met een klik

Een van mijn specialiteiten is content ontwikkelen, die ervoor zorgt dat organisaties in contact komen met hun publiek. Content die persoonlijk is en uitnodigt tot reactie en interactie. Die uitsteekt boven het maaiveld en ervoor zorgt dat je online goed te vinden bent. En bijdraagt aan een beter imago of zorgt voor meer bezoekers op je website bijvoorbeeld.

Het juiste verhaal voor het juiste kanaal. Want iedere organisatie heeft een uniek verhaal te vertellen. Een verhaal waarbij je publiek centraal staat. Een verhaal dat boeit, uitnodigt en mensen bindt. Hulp nodig bij jouw verhaal?

content-marketing-9a

Wat kan ik voor je doen?

 • Content strategie
  Een goede strategie staat aan de basis van elke goed verhaal. Succesvolle content marketing begint bij het begrijpen wat je publiek bezig houdt, wat voor problemen zij hebben en hoe ze bereikt willen worden.
  Ik help je graag een uitgekiende strategie te ontwikkelen, die zorgt dat je opvalt en het vertrouwen en de loyaliteit van je publiek wint.
 • Content creatie
  Heb je alleen content of ook een aansprekend verhaal? Een verhaal dat interesse opwekt, beeldend is, vragen beantwoordt of tot actie aanzet? En ben je wel voldoende vindbaar op het web?
  Ik maak graag goede verhalen. Voor websites, blogs, of social media. Maar ook voor magazines, (email)nieuwsbrieven en dergelijke.
 • Content promotie
  Het maken van een goed verhaal is slechts het halve werk. Je wilt ook gezien, gehoord en gelezen worden door je publiek. Belangrijk daarbij is welke kanalen en middelen je doelgroepen gebruiken. Niet welke social media op dit moment ‘in’ zijn.
  Ik help je op te vallen, in contact te komen en een dialoog aan te gaan. Door de juiste mensen te bereiken op het juiste tijdstip en via het juiste kanaal. Twitter, LinkedIn, Facebook, Youtube, Instagram, je blog….
 • Content manager
  Als ervaren contentmanager kan je mij inschakelen voor het ontwikkelen en promoten van content, die afgestemd is op je publiek en de (social media) kanalen die je gebruikt. Ook kan ik je helpen met het ontwikkelen en implementeren van een resultaatgerichte contentstrategie. WordPress is mijn favoriete content management systeem.

Contact

Hulp nodig bij het maken van een goed verhaal? Advies nodig? Of op zoek naar een ervaren contentmanager? Neem dan contact op.